Thursday, 26 January 2012

25.1.2012

Storyy moryy again , haha :)

Semalam 25/1 pergi mandi dgn diaa , waauuu bestt nyaa :D
First time ? haha , first lh jugak cos tak pernah pun kluar dgn diaa pergi jauh-2 :)
Haha , tak pernah-2  pakai helmet depan diaa tapi hari tuu jugak t'pakse pakai .

Buruk ? buruk lh kot , heee :) 
Pukul 3 b'tandang at rumaa cieda , lepak-2 dgn diaa smbil selongkar FB org .
Jahat nyaa kitaorg niee :D bukan selalu yee edak ? haha .
Lambat jugak lh pergi mandi tuu , pukul 4 baru gerak . dapt mandi sekejap jee , fuhh~ tak kesah lh .
T'pakse tipu mama cakp nak pergi BEFDAYY PARTY :) heee , maaf yee mama --'
Malam tuu kluar lg , jalan-2 dgn diaa . Fuhh~ gilaa aku nie , naseb baik mama tak marah balik lambat :)
Malam tuu text dgn diaa , diaa ckap ' Jangan Hampe Kan Dia ' & ' Jangan Tinggal Kan Dia ' , hm ngape eh ?
Terharuu nyaaa :') seronok dgr diaa ckap mcm tuu . t'tibe malam tuu jgak diaaa ckap dia sayangg aku sgt-2 <3 Auwww , sejuk nyaa hati , heee :)  pape pun akuu sayangg dia & janji tk kan tinggal kan diaa ;)
Sayanggg diaa sorangg jee <3 tk kan curang dgn diaa walaupun sekali , hehe .

Untuk awakk : Saie Sayangg Awak Sorangg Jee , Janji Tak Kan Tinggal Kan Awak :) ilysm <3


No comments:

Post a Comment