Thursday, 26 January 2012

25.1.2012

Storyy moryy again , haha :)

Semalam 25/1 pergi mandi dgn diaa , waauuu bestt nyaa :D
First time ? haha , first lh jugak cos tak pernah pun kluar dgn diaa pergi jauh-2 :)
Haha , tak pernah-2  pakai helmet depan diaa tapi hari tuu jugak t'pakse pakai .

Buruk ? buruk lh kot , heee :) 
Pukul 3 b'tandang at rumaa cieda , lepak-2 dgn diaa smbil selongkar FB org .
Jahat nyaa kitaorg niee :D bukan selalu yee edak ? haha .
Lambat jugak lh pergi mandi tuu , pukul 4 baru gerak . dapt mandi sekejap jee , fuhh~ tak kesah lh .
T'pakse tipu mama cakp nak pergi BEFDAYY PARTY :) heee , maaf yee mama --'
Malam tuu kluar lg , jalan-2 dgn diaa . Fuhh~ gilaa aku nie , naseb baik mama tak marah balik lambat :)
Malam tuu text dgn diaa , diaa ckap ' Jangan Hampe Kan Dia ' & ' Jangan Tinggal Kan Dia ' , hm ngape eh ?
Terharuu nyaaa :') seronok dgr diaa ckap mcm tuu . t'tibe malam tuu jgak diaaa ckap dia sayangg aku sgt-2 <3 Auwww , sejuk nyaa hati , heee :)  pape pun akuu sayangg dia & janji tk kan tinggal kan diaa ;)
Sayanggg diaa sorangg jee <3 tk kan curang dgn diaa walaupun sekali , hehe .

Untuk awakk : Saie Sayangg Awak Sorangg Jee , Janji Tak Kan Tinggal Kan Awak :) ilysm <3


Friday, 13 January 2012

Mandi Tepung Bersama Dia :)

 12.1.2012 ::)

--> 11.1.2012 befdayy diaa , nk celebrate petang tuu tapi hujan pulak daaa .
Nk wish at dia tapi time tuu phone dia rosak , hm kesian nyaa :(
Then , malam tuu t'tibe tergerak hati nk try col num dia . Negok-2 dia on phone , teros wish :)
Haha , bangga rase nyaa :P

--> 12.1.2012 celebrate befdayy dia dgn mandi kan dia dgn tepung , haha . Bessttt :D
with my beloved friend
Nur Amiza Husna & Nor Shafidatul Shahida :)
Petang tuu mmg bestt tapi bukan si dia yg kene mandi tepung tapi akuu . haih , sian betol :D
Mentang-2 lh balak tk kene , awek jadi mangsa . haha , untung lh :)
Then , lupe nk amek adik . Balik lewat & kene marah . haha , seronok !
Sebelom balik sempat lg bagi hadiah yg teristimewa , nk tahu ? hehe .
Secret & present untuk dia kali nie CAP :)
Cantik ? Buruk ? esh , jangan bnyk bunyi terima jee :D 

So , sampai sini jee lh . tk larat nk taip lg , heee~ sambong lg nnti . K'bubyee <3

Saturday, 7 January 2012

7.1.2012

Story morry lg , haha . Tahun 2012 , azam baruu nk lulus dalm PMR :)

Sebenar nyaa nk cerita pasl diaa lg , haih banyakk beno cerita pasl diaa . haha :D
Semalam 6/1/12 hari jumaat , kaw keluar tapi tk bgthu aku pun :(
Lepas hantar adik , dengar-2 kaw jatuh motor . betol ke ?
Knp tk col aku bgthu ? saluu bilaa kaw jatuh motor mesti kaw bgthu aku .
Tahu lh phone kaw tengah repair tapi gune lh phone salah sorg drpd family kaw bgthu aku .
Risau pasal kaw , semalaman tk tyto pkr pasal kaw . hmm :(
Mlam tuu t'tibe jee mimpi kaw , kaw dtg rumaa nk jumpe dgn aku tapi lepas tuu kaw m'hilang mcm tuu jee .
Lepas kaw m'hilang t'tbe air mate nie keluar . knp eh ? hmm .
Rinduu kaw , lame tk jumpe :) adaa satu hari tuu jee kita jumpe tapi tk lame pun cos time tuu at sch .
Time tuu kaaw lalu at depn sch , serious mmg tk perasan kaw .
Elok jee aku t'pndg at jalan , t'nmpk kaw . kaw senyum :) Ya allah , berdegup-2 jantung aku time tuu .
Aku rinduu kaw sgt-2 , rase nk nagis time tuu bilaa tengok kaw senyum at aku :') haha .
Hm pape pun hope kaw tk adaa apa-2 lh time kaw jatuh motor tuu :)
Aku tunggu kaw aw sayangg <3

okee lh nk blaa da , nnti-2 sambong lg oke ? haha , babayyyy :*

Wednesday, 14 December 2011

12.12.2011

==> Keluar p kampung diaa <3 

:) Hm bestt nyaa hary neh dpt p kampung diaa , Ya ALLAH rase mcm mimpi jer . haha .
Keluar dgn kakak t'sayangg aku , diaa nk p jumpe balak diaa . aku pulak nk p jumpe diaa <3
Aww , haha . first time p kampung diaa , kenal-2 dgn cousin-2 diaa , makcik-2 diaa , opah diaa & semua lh yg ada at situu :) bestt nyaa .

Hilang rinduu aku neh , tapii dan-2 pulak mama aku kacau surh balek . Haish~ nk b'sama dgn diaa lg :(
Tak puas lg , hm . mama neh kacau lh pulak , haha . Pape un aku kene balek jugk cos tipuu mama ckap nk p JJ tapii p Teluk Intan . haha , jauh en ? Hehe , soriyy eh mama tipuu mama :)
Semue at sane sporting-2 , ok jer dgn aku tapi aku neh pulak maluu-2 . haha , mengong !
Dapt jalan-2 dgn diaa , pelok diaa , kiss diaa , main dgn diaa & diaa dukung akuu . Aww , sweet nyaa <3
hahaha , gilok ! ;D papa , mama rinduu lg lh . mama nk b'sama dgn papa lg , papa balek lh cepad aw aw ? Nnti kitaa date aw bilaa papa da balek , mama akan tunggu papa :) sayanggg papa , mmuuaahhx :-*

Friday, 9 December 2011

Haluu :) sambong texting lg .

==' Malam tadi mimpi diaa lh , hm rinduu sgt-2 at diaa . Bilaa lh diaa nk balek jumpe aku ?
Engad en daa tk nk tulis pasl diaa lg , tapi hmm tk bole lh klau tk tulis pasl diaa :)
Semalam tetibe jer mimpi pasl diaa , mimpi pelok diaa , cium diaa & nagis dapt jumpe diaa .
Hmm asal eh ? Ya ALLAH betape rinduu nyaa aku at diaa :')
Nanti klau diaa da balek nk pelok diaa puas-2 , nk hilang en rinduu . haha xD
# Gilaa aku neh , haha :) Pape un mama akan tunguu papa balek aw aw ? Jgn notty-2 yee sygs :)
Sayanggg papa <3

Tuesday, 6 December 2011

--> Hyee , hary neh mmg gilaa tk ada mood . hmm :(
Kecewa dgn diaa , sakedhaty dgn diaa , benci diaa & mcm-2 rase lh ada .
Terase mcm akuu neh bukan sape-2 bgy diaa lg , akuu neh awek diaa lg ke haa ??
Kalau akuu bukan awek diaa lg knpe diaa tk nk clash jer dgn akuu ? Pelu ke saked en haty akuu ?
Nak tunggu akuu yg mntk clash kee ? bole jer kalau e2 yg kaw nk !
Hmm tk larat lh asyik kene menangis tok kaw jer ! mybe neh kali terakhir kyte putus kod .
Harghh~ tension dgn kaw lh ! hmmm :'( engad en kaw betoi-2 lh sygs akuu tpi t'nyta tk un !
Kaw tipuu diri kaw dgn m'beritahu akuu yg kaw sygss akuu . Perkataan yg ckup istemewa tok d'dengar .
Hmmmm entah lh , pape un akuu da mule rase tok pergi meninggal en kaw . mybe neh yg terakhir akuu tulis pasl kaw dlm blog akuu :(
Terimakaseh sbb daa penah hadir dlm hidup akuu :') akuu akan tetap engad kaw smpay bilaa-2 .

Saturday, 3 December 2011

--> Heyy , nk update blog lh ary neh , bohsan plak tk thu nk buad ap . hehe :)
Bestt tdi p katering , perrghh~ gilaa rmai mamat hensem kod . haha .
Datang-2 jer tros ad orunk usyha , hehe~ shengal lh akuu neh .
Hm penad gilaa katering kali neh , gilaa ramai nyer orunk . Fuhhh~
Tapi akuu tk bgthu diaa un akuu join katering , confem diaa marah klau dapt thu .
Hm penad + ngatok , huhu^^ kematu pnggung dok lame-2 dlm kete . da lh jauh , untg lh yg mne dpt dekad . haha ..
Hary neh rase tk ad mood jer , IM diaa tpy diaa buad tk layan jer . nk colw , confem tk nk angkad .
Haish~ tk ap lh nk buad mcm mne en da orunk tuu sombonk :(
Daa lh smpay sini jer lh , penad nk taip . hihi^^ nnti sombg lg . Kbabayyy~